Mindig csodálattal és tisztelettel követtem nyomon a méhek szervezett, szorgos világát. Régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy a méhészet legyen a hivatásom. Pár éve a gondolatot tett követte, és jelenleg munkahelyem mellett méhészkedem. Igyekszem folyamatosan fejleszteni, terjeszkedni mind minőségi, mind mennyiségi szinten. Rakodó kaptárral dolgozom. Méhészetem dinamikusan fejlődik évről évre, egyre nagyobb tapasztalatra és méhállományra téve szert. Személyes vásárlásnál a betekintést nyerhetnek a méhészetembe és lehetőség szerint a választott méztermékből kóstoló is adódik. Mézemet a lehető legnagyobb gondossággal lehetőleg télen-nyáron azonos hőmérsékleten tárolom és mérem ki, hogy hosszú évek múltán se veszítsen csillogásából, minőségéből.  A méz minőségét mindenféle tartósítószer, emulgálószer és gyógyszerezés nélkül, szobahőmérsékleten tárolva korlátlan ideig megőrzi. Álláspontom, hogy minél többen ismerjék meg a magyar méhészet és a magyar méz értékeit és ezáltal hazánkban nőjön a magyar méz és méztermékek iránti kereslet, ne pedig a külföldről beimportált esetlegesen gyengébb minőségű mézet fogyasszák. Webdesign: Goór Zsolt©2014 MEDESI MÉZ • Tánczos Csaba • Pórszombat • 2014 A rendszerváltást követően hihetetlen gyorsasággal növekedett a külföldi termékek aránya a hazai piacon. Először az egzotikus élelmiszerek importja gyarapodott, majd ezt követően szinte minden termékcsoportban egyre több külföldi élelmiszer jelent meg. Ezt a folyamatot erősítette az Európai Unióhoz való csatlakozásunk is, ugyanis a termékek szabad áramlásával egyre szélesebbé vált a külföldről érkező élelmiszerek köre. Ezzel a folyamattal ugyanakkor együtt járt egyfajta minőségromlás is. A kereskedelem beszállítói árakat leszorító gyakorlata következtében egyre több silány minőségű élelmiszer jelent meg. 2004-et követően a magyar fogyasztók egyre tudatosabbá váltak és elsősorban a magyar termékeket választották a kevésbé jó minőségű import élelmiszerek helyett.